Rekruttering.

NB. Kurset i april er fullt.

Fortvil ikke. Det blir nytt kurs i oktober, detaljer om dato og varighet kommer. Følg med.

 

Klepp bueskyttere arrangerer nybegynnerkurs i bueskyting med oppstart 9. april i år. Kurset går over 4 kvelder og holdes i Trollvikahallen som ligger rett innenfor BMX-banen til Orstad BMX-klubb. Kartlink her.

For å finne hallen på kartet må Klepp kommune velges i "velg område" fanen der det står "Finnøy" øverst til venstre. Velg så "Idrett og fritid" i interessepunkt og til slutt "Trollvika buepark" i fanen rett under. Hallen er det rosa bygget merket med et totall.

Alle kursdetaljer finnes i dette vedlegget.

Velkommen.

 

 

Kurset er en fin anledning til å lære seg grunnleggende bueskytterteknikk, og få innsikt i hva som trengs av utstyr for å komme i gang.

Det er og en fin anledning til å treffe nye folk med felles interresser.

Kursavgiften er kr 2000 for voksne over 18 år og kr 1500 for barn 10 - 18 år og 500 for påfølgende familiemedlemmer. Avgiften dekker medlemsskap ut året i tillegg til kurset.

Påmelding til kurs gjøres til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., og må inneholde navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato.

Dersom det er flere som ønsker kurs så send mail til klubben. Dersom klubben har kapasitet og det er nok interesse holder vi flere kurs.

 

 

 

 

 

 

 

best Running shoes | Vans Shoes That Change Color in the Sun: UV Era Ink Stacked & More – Pochta News