Rekruttering

Grunnet bygging av ny innendørs skytehall i år har ikke styret tatt stilling til om det skal holdes nybegynnerkurs dette året på grunn av tidspress. Styret kommer i løpet av nær fremtid til å avgjøre om det skal tilbys en alternativ løsning slik at interesserte likevel kan få mulighet til å prøve seg.

Følg med her for mere info!

Det blir kurs på nyåret 2019. Mer info kommer etter hvert.

 

Klepp bueskyttere arrangerer nybegynnerkurs hver høst. Årets kurs startet tirsdag 8. august og går over 6 kvelder totalt. Kurskveldene varer fra 1800 - 1930.

Disse kursene er en fin anledning til å lære seg grunnleggende bueskytterteknikk, og få innsikt i hva som trengs av utstyr for å komme i gang.

Det er og en fin anledning til å treffe nye folk med felles interresser.

Kursavgiften er kr 2000 for voksne over 18 år og kr 1500 for barn 10 - 18 år og 500 for påfølgende familiemedlemmer. Avgiften dekker medlemsskap ut året i tillegg til kurset.

Påmelding til kurs gjøres til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., og må inneholde navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato.

Dersom det er flere som ønsker kurs så send mail til klubben. Dersom klubben har kapasitet og det er nok interesse holder vi flere kurs.