Vi i Klepp bueskyttere kan tilby arrangementer med bueskyting på våre baner, ved spisesteder eller ute i det fri. Selvfølgelig kan vi også komme hjem i hagen og la det bli en aktivitet i selskapet. Vi stiller med bueskytterutstyr og instruktører. Opplegget kan være proff, med instruksjoner og prøveskyting i undervisningssammenheng, eller i lettere form med uhøytidelige konkurranser.

Klepp bueskyttere er en av landets største klubber og har en av landets fineste utendørsbaner, Trollvika buepark.

Innendørs aktivitet foregår i vår topp moderne innendørs arena, Trollvikahallen. Lokasjon er nærmere beskrevet under fanen "treningsanlegg".

Kontakt  Oddmund Tjentland mob: 90280843, epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ta gjerne utskrift av skjema på undermenyen til "Events" og ta med ferdig utfylt til klubben på arrangementsdagen.


Pris: 300,- pr person, minstepris 3000.

Ved bestilling er det viktig at dere presiserer for deltakere at det er bindende påmelding. Klepp bueskyttere fakturerer ut fra antall påmeldte deltakere da vi stiller med mannskap ut fra forventet antall. Frafall belastes bestiller.

 

Om sommeren kan det leies grillplass med grill.

 

Arrangement utenfor bueparken eller skytehallen:

  • bedrifter betaler 1000 kr ekstra pluss transportkostnader 4 kr pr km

 

Ulike former for bueskyting:

Utendørs bane eller skiveskyting:

Foregår på åpen slette. Ulike runder har ulike avstander.

Innendørs skiveskyting:

Ofte i idrettshaller. Vanligste avstand er 18m på 40cm skive, men skytes også på 25m med 60cm skive for seniorklassene. Andre klasser kan ha ulike avstander og ulike størrelser på skivene.

Feltskyting og jaktskyting:

Foregår ute i terrenget og skytes på svarte skiver med gul senterflekk og på ulike avstander som kan være kjente eller ukjente. I denne grenen regnes også jaktskyting på papirfigurer og jaktskyting på 3D plastfigurer, for eksempel hjort- og bjørnefigurer.

 

 

 

 

 

Adidas footwear | Marki