Berlin open ble arrangert 10. og 11. desember. Det er et prestisjetungt stevne som arrangeres årlig i Berlin og tiltrekker seg mange av de beste skytterne i verden.

4 skyttere fra Klepp bueskyttere deltok i år. Det var Njål Åmås, Oddmund Tjentland og Anders Faugstad i compoundklassen og Line Ridderstrøm i recurveklassen. Compoundskytterne kvalifiserte seg til finaleskyting etter god innledende skyting. Anders og Njål møttes uheldigvis i første finalerunde og det endte med seier til Njål. Oddmund gikk også videre fra første finalerunde. Begge Kleppskytterne hang med til kvartfinalene. Der røk Njål ut, men Oddmund vant sin runde og gikk dermed til semifinale. Der hadde ikke Oddmund marginene med seg og skulle derfor skyte om bronse. Heller ikke der hadde Oddmund marginene på sin side og endte dermed opp som nr 4.

Dette er imponerende med tanke på hvilke andre internasjonale toppskyttere som deltok. Stefan Hansen, som er regjerende verdensmester utendørs, og Dave Cousins, som har vunnet det meste som kan vinnes med bue, var to av flere toppskyttere som deltok.

 

Nike Sneakers Store | FILA FX-100 White Blue , Where To Buy , undefined , nike lebron 9 ps white house black screen