NM skive 2016 ble nok en gang arrangert av Sandefjord bueskyttere i Bugårdsparken. Klepp stilte med 12 skyttere, hvorav 4 i klassen herrer compound, 2 i klassen compound rekrutt gutter, 2 i klassen herrer recurve junior, 1 i klassen herrer recurve 50+, 1 i klassen barebow herrer, 1 i klassen recurve damer og 1 i klassen recurve kadett gutter.

I klassen compound rekrutt gutter endte innledningen med at Even og Sander Figved skulle møtes i gullfinalen. De to er i en helt egen klasse resultatmessig og skulle nok en gang kjempe om gull seg imellom. Sander har vunnet flere av disse duellene, men tapte mot Even i 3D. Sander hadde således noe å revansjere. Even har imidletid blitt veldig god i det siste og gikk nok en gang av med seieren med 148 mot 146 poeng i finalen.

Njål Åmås tok, som forventet, gull i herrer compound. Her var ikke seieren like klar. Begge finaleskytterne, Njål møtte Morten Bø fra Sandefjord, skjøt lik poengsum og måtte dermed avgjøre duellen med shootoff. Njål vant med 1! millimeter.

Bjørnar Saurdal tok sølv i sin klasse.

I lagskyting ble det bronse til Klepp sitt lag i klassen herrer compound og sølv til laget i recurve.

Øvrige resultater ligger på IANSEO.net

 

Adidas footwear | Nike nike air max paris 1 patch 2017 , Sneakers , Ietp STORE