Fire av klubbens skyttere har vært i Mokrice i Slovenia for å delta i EM i feltbueskyting. En av dem er Anders Faugstad.

Anders Faugstad har den siste tiden vist at han virkelig har noe i internasjonale mesterskap å gjøre. Med sølvmedalje i VM skive senior og gull i VM skive junior tidligere i sesongen har han vist verdenseliten at han er en skytter som holder et kontinuerlig høyt nivå. Han har også opparbeidet seg solid mesterskapserfaring og har lært seg å holde hodet kaldt når det virkelig gjelder. Anders er også flink til å fokusere på de riktige tingene for å yte best mulig i avgjørende situasjoner.

Anders skjøt solid gjennom innledningen og gikk derfor videre til finaleskyting. Der skjøt han også på toppnivå og tok seg til gullfinale der han skulle møte Alexander Kullberg fra Sverige. I gullfinalen viste Anders igjen at han er iskald når det gjelder og tok derfor nok en gullmedalje i et internasjonalt mesterskap. Klubben gratulerer herved med sesongens andre gullmedalje i internasjonal sammenheng.

 

Asics footwear | Nike - Sportswear - Nike Tracksuits, Jackets & Trainers