Årets utgave av NM innendørs ble arrangert i Førde. Fra Klepp bueskyttere stilte 18 skyttere i 9 forskjellige klasser.

Klepp har meget god historikk når det gjelder gode resultater på NM. I år var absolutt ikke noe unntak. Anders Faugstad satte likegodt europeisk rekord med 599 av 600 mulige poeng i herrer junior compound. Det er imponerende.

Alle skytterne fra klubben gikk videre til finaleskyting.

Klepp hadde nok skyttere i compoundklassen til å stille to lag. Det endte med første og andreplass til Klepp. Det sier ganske mye om hvor høyt nivå Klepp har på skyterne sine og at bredden er stor.

Njål Åmås stilte i herrer recurve for at klubben skulle kunne stille lag i den klassen og. Det endte med sølvplass. Njål beviste dermed at han fortsatt behersker recurvebuen meget godt. I langbue vant laget fra Klepp. I de klassene Klepp stilte med lag endte det altså med enten gull eller sølv eller begge deler.

Individuelt gjorde Kleppskytterne det imponerde godt. Johnny Bergestuen tok gull i langbue, Sander Figved vant i herrer junior compound, Anders Faugstad ble, ikke uventet, norgesmester i herrer compound med Eivind Lie på en sterk andreplass. Njål Åmås tok bronse i herrer recurve.

De andre skytterne fra klubben plasserte seg også høyt på resultatlista. Det gjorde at klubben var helt overlegent beste klubb.

 

affiliate link trace | シューズ