Fredag 8. mars 2019 ble Trollvikahallen offisielt åpnet. Njål Fykse, som har vært prosjektansvarlig, sørget for at programmet gikk som smurt.

Njål gikk gjennom litt historikk slik at de fremmøtte fikk et lite innblikk i hvor lang veien fram mot åpning har vært, men benyttet også anledningen til å takke alle som har hjulpet klubben til å nå målet. Njål selv fikk også takk for det enorme pågangsmotet og stå på viljen han har hatt. Det er mange andre også som fortjente ros og alle fikk sin del i går.

En fin vri på det hele var at på selveste 8. mars fikk klubbens nye leder, Line B Ridderstrøm, anledning til å fortelle litt om klubbens mål og ambisjoner for fremtiden, og det ble gjort på en utmerket måte.

Etter fine åpningsord skulle varaordfører i Klepp, Torbjørn Hovland, stå for offisiell åpning av hallen med å skyte av åpningssnoren. Dette fikk han hjelp til av to av klubbens lovende ungdommer, Sander Sele og Brage Løland.

Snoren ble kuttet med to perfekte og identisk avfyrte skudd midt i balongen, som indikerte at hallen ble offisielt åpnet.

Farstad catering og Kiwi hadde vært så generøse at de sponset arrangementet med mat og frukt.

 

 

 

Running sport media | Air Jordan Sneakers