Tirsdag 26/2 - lørdag 2/3 ble innendørs EM i bueskyting arrangert i Samsun i Tyrkia. Norge sendte ni deltakere hvorav tre var fra Klepp bueskyttere. Disse tre var Sander Berner Figved, Sunniva Lislevand og Anders Faugstad.

Anders Faugstad ble best innledende i herrer compound junior og Sander Figved skjøt samme poengsum som en skytter fra arrangørlandet og ble plassert som nr åtte etter trekning. Dermed endte Sander og Anders opp med å møtes i kvartfinale og den vant Anders med ett poeng. Anders klarte seg godt videre og kom til bronsefinale etter å ha tapt semifinalen med ett poeng. Anders var best i bronsefinalen og slo sin motstander med to poeng.

I klassen damer junior compound ble Sunniva nr to etter innledende skyting. Hun vant første finalerunden sin, men hadde ikke marginene med seg i neste runde og tapte med ett poeng.

Klepp bueskyttere viser dermed nok en gang at klubben har skyttere som hevder seg internasjonalt. Nå er det den yngre generasjonen som er i ferd med å ta over tronen i klubben som de beste skytterne.

 

latest Running | Sneakers Nike