Fredag 8. mars 2019 blir en stor dag for Klepp bueskyttere. Da skal det være offisiell åpning av Trollvikahallen. Dette blir dagen da vi får vist frem resultatet av iherdig dugnadsinnsats av klubbens medlemmer til NBF, politikere og ellers profilerte personer i Klepp som har hjulpet klubben til å muliggjøre prosjektet.

Blandt de som kommer er presidenten i NBF Steinar Risinggård, idrettskonsulent Oddvar B. Høyland og varaordfører i Klepp Torbjørn Hovland. Det er sendt ut invitasjon til andre klubber i regionen så klubben håper det kommer skyttere utenfra som vil overvære åpningsseremonien. Selve åpningen vil klubbens unge, fremadstormende skyttere stå for. Hvordan dette skal foregå, må en møte opp for å se.

Det vil bli servert fingermat, frukt og drikke. For å få et noenlunde antall på hvor mange som kommer, hadde det vært greit med tilbakemelding på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller en komentar på klubbens facebookside. Vel møtt.

 

Best Authentic Sneakers | Nike Off-White