The Vegas shoot 2019 ble arrangert 8. - 10. februar i år. Dette var 53. gang stevnet ble arrangert og årets utgave var det største i antall deltakere noen sinne. Det var godt over 3000 skyttere som stilte til start.

Fra Klepp bueskyttere var det 8 skyttere som tok turen til Las Vegas for å delta. Disse var Gunnar Fykse, Oddgeir Nese, Njål Åmås, Eivind Lie, Oddmund Tjentland, Sunniva Lislevand, Silje Røe og Line Ridderstrøm.

I compoundklassen teller stor tier som 10 poeng i innledende skyting og det skytes 90 piler over 3 dager. De som står med 900 poeng etter 3 skytinger går videre til en finalerunde der premien i år var hele 53000 dollar. Ingen av kleppskytterne klarte 900 poeng, men Njål var nærmest med 899. Alle som skyter 899 samles til en lucky looser shoot off der vinneren får bli med i superfinalen. Det holdt ikke helt inn for Njål i år.

The Vegas shoot er en helt spesiell opplevelse å være med på. Det er mye som står på spill og konkurransen samler alle de beste skytterne i verden. Det er en unik mulighet til å møte eliten enten på arenaen eller hos en av de mange utstyrsleverandørene som viser frem nyheter. Byen i seg selv er noe som må oppleves for å se hvor ekstrem byen er.

 

 

jordan release date | Air Jordan