NM skive ble i år, som forrige år, arrangert av Fredrikstad bueskyttere ved Kongsten festning 10 - 12. august i år. Fra Klepp stilte 19 skyttere i diverse klasser. Flest skyttere hadde klubben i klassen compound herrer der vi hadde 7 skyttere. Ellers stilte klubben med skyttere i compound rekrutt, compound kadett, recurve og langbue.

Aldersbestemte klasser skjøt kvalifisering på fredagen. Værmessig ble det ganske utfordrende da det blåste kraftig. Kleppskytterne tok seg likevel videre til finaleskyting.

Lørdag skjøt resten av klassene sin kvalifisering og det var også lagfinaler samme dag. Klepp endte opp med tre lag i compound som kvalifiserte seg for lagfinaler og sluttresultatet ble 1., 3., og 5. plass.

Med sju skyttere i herrer compound lå alt til rette for pallplassering i den klassen for en eller flere fra Klepp. Slik ble det, litt overraskende ikke, selv om flere av Klepp sine skyttere vanligvis er helt i norgestoppen. Bestemann ble Eivind Lie på 4. plass. Ellers ble det bronse på Sander Sele i compound rekrutt, gull på Sander Figved i compound kadett, gull på Stein Anzjøn i langbue, gull på Sunniva Lislevand i compound damer og sølv på Arne Kjærland i compound herrer 50.

På tross av at favorittene fra Klepp ikke nådde helt opp, ble klubben likevel beste klubb.

 

Best Nike Sneakers | Nike Air Max 270