Innendørs NM ble arrangert av Vigra IL Bogeskyttarklubb. Klepp bueskyttere stilte som vanlig med mange skyttere i flere forskjellige klasser. Med så mange skyttere var det også mulig for Klepp å stille flere lag i lagkonkurransen. Kleppskytterne skjøt godt nok til å få med fire lag i lagfinalene. To lag i compound, ett lag i compound rekrutt og ett lag i langbue. I compound endte Klepp sitt første og andrelag opp i gulfinalen der førstelaget gikk av med seieren. I compound rekrutt ble det sølv og i langbue ble det sølv.

Kleppskytterne viste godt igjen etter innledende skyting individuelt også. I compound herrer var fire av de fem beste fra Klepp. I de andre klassene kvalifiserte Kleppskytterne seg også for finaleskyting.

Klepp tok bronse i compound rekrutt (Sander Sele), sølv i compound herrer 50 (Arne Kjærland), sølv i compound kadett (Sander Figved), gull i compound herrer (Njål Åmås), bronse i compound herrer (Anders Faugstad), sølv i rekurve herrer junior (Joakim Klingsheim) og gull og sølv i herrer langbue (Johnny Bergestuen og Stein Anzjøn). I compound herrer var fem av de åtte beste fra Klepp.

Klepp bueskyttere endte opp som beste klubb selv om det var klubber som hadde nært dobbelt så mange deltakere.