NM skive ble i år arrangert av Fredrikstad bueskyttere 18 - 20. august. Innledende skyting og lagfinaler foregikk litt utenfor Kongstenhallen og gullfinalene i herrer og damer compound og recurve ble skutt ved inngangen til gamlebyen. Dette var en fin vri for å vekke publikumsinteresse for sporten.

Klepp stilte med 6 skyttere som er et uvanlig lavt antall skyttere for klubben. Grunnen til den lave deltakelsen var at de beste skytterne i klubben var tatt ut til å representere Norge i internasjonale mesterskap, som tdligere omtalt.

Selv om klubbens beste skyttere ikke deltok kvalifiserte likevel klubbens skyttere i herrer compound seg enkelt til lagfinaler. Laget gikk videre i første runde, men tapte de to neste og endte opp på 4. plass som er et godt resultat da de beste ikke var med.

Individuelt kvalifiserte alle kleppskytterne seg for finaleskyting. Sander Figved vant både innledende og gullfinale med god margin og ble norgesmester nok en gang. Johnny Bergestuen, som har skutt langbue under ett år, fikk vist at han fortjener å inneha en suveren norgesrekord og ble norgesmester han og.

De andre skytterne gjorde også en god figur og oppnådde gode resultater.

I tillegg til gode resultater skytemessig i selve mesterskapet ble Sander Figved tildelt buens væpnere sitt stipend for utmerket skyting over lang tid. Han fikk også en toårig sponsoravtale med Hulekjær Archery.